Selecteer een pagina

Meld een overlijden

Bel 0113 311 517
24 uur per dag.

(buiten Nederland
+31 113 311 517)

Verhalen van nabestaanden

“Johan Krijger heeft ons op een hele prettige en persoonlijk manier geholpen.”

Op vrijdag 3 april overleed mijn vader na een lang en goed leven op 93 jarige leeftijd. Zijn wens was om de uitvaart te laten begeleiden door van der Hooft uitvaartzorg.

Johan Krijger heeft ons vanaf de eerste uren tot de afscheidsbijeenkomst op 9 april op een hele prettige en persoonlijke manier geholpen. Wij kregen alle gelegenheid en tijd om het zo in te vullen dat alles geheel volgens de wensen van mijn vader en ons zelf kon gebeuren. Dat heeft ons enorm geholpen in deze emotionele dagen. Alles klopte, een persoonlijke rouwkaart, het programma, de inrichting en opstelling van de zaal, de bloemen en de gehele sfeer precies zoals wij die ons voorstelden. Zelfs het weer werkte mee, waardoor ook de afscheidsbijeenkomst op 9 april precies aansloot op de manier waarop mijn vader in het leven stond, opgewekt en nuchter.

Veel dank aan het personeel van der Hooft uitvaartbegeleiding voor prettige en rustige manier van werken en handelen, een fijne steun in de rug bij dit soort droevige momenten.

Peter Kole

Een goede keus maken.

Onze invalide broer is na een periode van ziekte, hoop en vrees toch nog plotseling overleden. Ineens wordt je als familie dan geconfronteerd met het regelen van de begrafenis. Broers en zussen met ieder hun eigen visie moeten in een heel korte tijd samen een waardige uitvaart proberen te regelen en dat in een periode na -en met veel emotie en spanning.

Wat we al door eerdere ervaring wisten is dat Uitvaartcentrum van der Hooft een goede naam heeft in de wereld van de uitvaartzorg. Het centrum heeft een prachtige moderne locatie van waarin -en waaruit bijna alles mogelijk is. Een eigen zaal voor grote en kleine groepen. Verzorgen van het drukwerk. Het waardig opbaren van de overledene, enfin een bijna onbeperkt scala aan mogelijkheden op eigen locatie voor het verzorgen van een waardige uitvaart.

Hierdoor was onze keuze niet moeilijk.

Bijzonder aangenaam werden wij getroffen door de rustige en professionele manier van aanpak bij het eerste contact. Onze broer moest na zijn overlijden immers dezelfde avond nog worden vervoerd van zijn woonlocatie naar het uitvaartcentrum. Het werd probleemloos en geruisloos geregeld.

De medewerker van Uitvaartcentrum van der Hooft in de persoon van Johan Krijger nam het stokje over en hielp ons als familie van begin tot eind op een rustige en professionele manier om alles te regelen. Hij adviseerde, of raadde af waar nodig.

Elk moment van de dag was hij te benaderen voor een vraag of advies. De hele uitvaart is mede door hem samen met onze eigen inbreng een waardig afscheid geworden. Een afscheid waar we ondanks al  het verdriet om onze overleden broer tevreden op terug kunnen kijken.

Wij bedanken de mensen van het Centrum dan ook voor hun inzet en  net dat beetje extra wat het zo goed maakt en wat ze aan ons hebben betoond.

Krijn van der Maas

Uitvaartzorg Van der Hooft B.V. | Schoorkenszandweg 8-b | 4431 NC 's-Gravenpolder | info@uitvaartzorgvanderhooft.nl
Meld een overlijden op 0113 311 517  (24 uur per dag)